2011. november 3., csütörtök

Damjan Eltech - Bad Day for Die (Christian Storm remix)

Amit tudnod kell mielőtt meghallgatod: Damjan Eltech Valójában az eredeti számot 2 néven találhatjátok meg. Youtube-on: Bad Day for All. Soundcloud és egyéb zenemegosztókon: Bad Day for Die. A szám elég kellemes, és egyben szomorkás is, érthető módon. Miután többször meghallgattam az eredeti zenét, valahogy megjelent egy két dallam a fejemben, ezek megtalálhatóak a feldolgozásban is, az elején még halkabban de ha odafigyelünk meghalljuk, de a végén már jól kivehető egy másik dallam. Kicsit pörgettem rajta és rakosgattam is a block-ok sorrendjén. Fogadjátok sok szeretettel.

Damjan Eltech - Bad Day For Die (Christian Storm remix) by Christian Storm
Történések az elmúlt időkben:


Még a nyár folyamán készült el az alábbi remix. Nagyon megtetszett az eredeti szám, és úgy gondoltam kicsit felpörgetem. Ezután készült egy videós változat is mellé. Az eredeti klip-el társítva. Ezt tekinthetitek meg. : )



Az 'I Breathe'-ről elég bőven tudok szólni. Általában én a zenéimhez a hangokat a környezetemből szűröm ki. Ebből kiindulva már érthetitek a zene lényegét. Igazából ennek a műnek elég sok köze van az Alkonyat című filmhez. A sóhajok a lépkedés és más egyéb hang a filmből származik. Elég monoton menetű,sötét hangokra épülő,jelképezve a szürke hétköznapokat. Nem szaporítom tovább a szót hallgassátok meg.

Christian Storm - I Breathe by Christian Storm

Ez a projekt, egy elég fura este után készült. Még bennem maradt a pörgés vágy. Így kapott a jól megszokott 'varázsvilág', egy kis breakbeat-es hatást, ami már szinte drum'n bass. Nekem személy szerint tetszik, kis pörgetés is kell.

Christian Storm - Soon (Original edit) by Christian Storm
Ne azért hallgasd mert trendi, hanem azért mert tetszik...
Sose azért csinálok meg egy zenét hogy másnak megfeleljek, csak azért mert élvezem. Lehet egy kicsit furák elsőre, de ha odafigyelsz, és a mélyére hallgatsz akkor meghallod mit is takarnak ezek a darabok. Kell egy kis nyugi, pár perc arra hogy a lelkünk kinyíljon és teret adjon a világ azon dolgainak amik szebbé teszik az életet. Úgy érzem a 'deep' műfaj elég rávezető tud lenni e téren. Igyekszem kialakítani egy saját stílust, ezen kereteken belől, igazából egy kezdetleges nevet már kapott ez a cél 'magicdeep'. Ha ismeritek a műveket egyetértetek ezzel. A számokról elmondható hogy elég varázslatosak, ide-oda szökő dallamok, a zavartabb hangok, és az áthajlások. Remélem a továbbiakban is velem tartotok, és segítetek a deephouse varázsát megtartani.
peace