2010. augusztus 13., péntek

Hírek...

Egy kicsit elhúzódott ez a bejegyzés...és hogy mi is történt felénk azt mindjárt hallhatjátok ...

Feltöltésre került egy két próba zene... és még pályázatra is küldtünk egy két zenét : )...

Most elvileg 2 versenyen veszünk részt , az egyik a Fedde Le Grand által kihirdetett Rockin'high remix contest . Kissé bosszantó a dolog hogy ha vki voksolni akar a zenére vis itt 'like'-olni akkor regisztráljon be, mondjuk így meglehet akadályozni hogy csaljanak az emberek... de mondjuk ha megmutatjuk az egyik ismerősünknek a zenét akkor már a meghallgatásnál elmegy a kedve a dologtól mert ahhoz is reg. kell : S és sztem nem fog időt szánni rá... nosza mind1 : D de én azért megkérdlek benneteket hogyha mégis tetszene a feldolgozásunk szánjatok egy kis időt ránk , valahogy megháláljuk...és köszönjük : )

itt a link:

http://christians.feddelegrand.com/tracks/2655-christian-storm--and--makszel-cro-rockin-high-(contest-remix)

A másik pályázat a 953 records által hirdetett contest, egy 2004-es számról van itt szó a rollin on-ról, igazából ez számomra ismeretlen volt, mert 6 éve nem ennyire foglalkoztam a dologgal ,ami szólt és tetszett...
Igazából az utolsó órákba töltöttük fel a zenét hajnali 4-kor xD fő az elszántság ...
itt a pályázati anyag az 953 records-tól ... és ha véletlenül vki rendelkezik soundcloud regisztrációval akkor :D 'save to favorites' ; ) előre is köszönjük : )

itt a music: Jules Spinner feat aB - Rollin on (Christian Storm & Makszel Cro remix) CLIP by 953 Recordings Ltd

Egyéb tevékenység is folyt youtube-ra és soundcloud-ra is töltöttem fel zenét lásd:





Christian Storm - Underground (Original edit) by Christian Storm



Christian Storm - Gracie (Original edit) by Christian Storm

apropó Gracie :D felkerült a zeneletöltésingyen.hu-ra és 240 letöltést már meghaladta ^^ bár igazából nem annyira nagy szám zene mert még fejlődünk... de azért play ; )

Legutóbb készült egy hasonló fejlődést elősegítő zenám : ) a Blanca ezt is felrakom nektek , remélem tetszik...

Christian Storm - Blanca (Original edit) by Christian Storm

Egy kicsit elhanyagoltuk ezt a dolgot pedig azonnal fel kellett volna tölteni az oldalra, Volt anno egy Jay Lambert-es Bad Boys remix felkérés, mi is jelentkeztünk, és fel is kerültünk egyenlőre egy LINK-et adok de nem sokára feltöltöm az oldara az újra masterelt változatot : ) és egy KÉP még a link-hez