2010. február 20., szombat

To the Blog

Háát aki keres talál... bár ennyi hülyeséget...egész nap csak abba ütköztem. Filmek közt kerestem, és ugye megtaláltam a Titanic 2 trailert, ezt régen eljátszották már hogy kamu, de azért érdekes hogy csináltak Titanic 3 trailer-t is...de minek. A megjelenést is megadták 2009 december . Szóval ők tudják: D , de azt tuti hogy nem nézném meg ha megcsinálnák, így csak egy katasztrófára épülő lövőldözős filmet kapnánk, amiben Leonardo "Dikabrio" játszik... ha ilyen filmet akarok nézni tuti nem ezt nézném meg hanem mástm szimpla pénz kidobás lenne...

Szal ha ott tartunk hogy aki keres talál , akkor találtam olyat is hogy "Boci boci tarka" vers elemzés...gyenge hatással volt rám...de ha már itt tartunk lehetne a "süss fel napot" is elemezni, abból mi jönne ki???!!!Hogy úgy járunk mint a Holnaputánba hogy jön a második jégkorszak (lásd: "Kertek alatt a ludaim megfagynak")... bár a napnak köszönhető az egész, mmint a felmelegedés, és persze nekünk, bár én ne veszem magamra, én még nagyon nem tettem a világ roncsolásáért.

És még egy amit kihagyhatatlannak tartottam:

A szerelem definíciója

A szerelem definiálhatóan amortizálódott peripólusos komplexuma mindazon, hol a depresszív neurózis, hol pedig a patetikus levitáció szintjén önmegvédő emulációknak, amelyek a pszeudoindividualisztikus szubkollagenizáció révén diffundálódott kvázi habituációs érzések által retifisizálódott egocentrumban kiváltják a: "de jó lenne egyet dugni" érzést!

De mind tudjuk, hogy nem erről van szó...